Вибрати товар в категорії:

Як встановити міжкімнатні двері

17.12.2017

Міжкімнатні двері - важлива і практична частина інтер'єру. Як встановити міжкімнатні двері можна подивитися в інтернеті у відеороликах або прочитати інструкцію. Найпростіший варіант - попросити фахівця виконати роботу. Але, якщо ви все ж вирішили самі провести роботи, слід ретельно вивчити технологію, адже після монтажу двері повинні бездоганно виконувати свою функцію, красиво виглядати та прослужити довгий час.

Якщо ви не хочете викликати фахівця, а збираєтеся провести монтаж самостійно, то заощадите гроші та придбаєте необхідні навички. Установку дверей своїми руками зробити не складно. Головне - бути уважним, враховувати тип дверей, слідувати інструкції складання коробки, мати вільний час і докласти трохи старань.

установка міжкімнатних дверей

Які бувають види дверей

 

До того, як встановити міжкімнатні двері, радимо визначити її тип. Їх існує три:

Типи коробів:

установка міжкімнатних дверей

 

 

Установка міжкімнатних дверей своїми руками покрокова інструкція

 

Для того, щоб установка дверей своїми руками пройшла успішно, її необхідно виконувати в певному порядку. Спочатку потрібен акуратний демонтаж старого дверного полотна, щоб не пошкодити стіни. Також необхідно придбати спеціальні інструменти до того, як встановити міжкімнатні двері:

Установка міжкімнатних дверей своїми руками, покрокова інструкція для будь-якого типу полотна і короба:

 

Як правильно встановити міжкімнатні двері своїми руками

як встановити міжкімнатні двері

Існує два варіанти установки дверей своїми руками - цільним блоком або окремо (спочатку монтаж короба, а потім - самих дверей). Для кожного зручний свій спосіб, тому визначитися, який варіант підходить вам, доведеться на практиці.

Щоб установка міжкімнатних дверей своїми руками пройшла успішно, пропонуємо скористатися порадами:

Дотримуючись правил, як встановити міжкімнатні двері, ви отримаєте очікуваний результат. Ваші двері будуть ідеально прикріплені, розміщуватися строго перпендикулярно двом суміжним площинам, зручно і вільно відкриватися і закриватися. Замок і ручку встановіть точно за місцем їх розміщення, дочекайтеся повного висихання будівельної піни та видаліть залишки. Закінчить оздоблення і міжкімнатні двері можна використовувати!

Ще статті

Вибрати товар в категорії:

Ще статті
ОТСЛЕЖИВАНИЕ
ПОСЫЛОК
Подробнее на сайте
Другая посылка