Декоративні рейки в інтер'єрі

17.11.2021

Можливо, вам набридли класичні Настінні декорації? А може ви шукаєте рішення, яке підкреслить неповторність інтер'єру? Декоративні рейки - універсальні, і їх можна використовувати буквально де завгодно. Різноманітність колірної гами дозволяє вибрати панелі відповідно до ваших уподобань, або особливостями інтер'єру.

Декоративні рейки

Не важливо, вдома, або на дачі, в офісі, ресторані, готелі, театрі або салоні краси. Застосування рейок в інтер'єрі не обмежується кріпленням на стіни, їх можна закріпити на стелі, або змонтувати ажурну перегородку для зонування приміщення. Декоративні рейки в інтер'єрі забезпечують достатній ступінь освітлення, і частково поглинають звуки. Рівень проникнення в житло сторонніх шумів зменшується внаслідок усунення реверберації від стін, що особливо актуально в панельних будинках. Зникає і відлуння, завдяки чому кімната не справляє враження порожній.

Дерев'яні рейки в інтер'єрі вітальні.

Дерев'яні рейки в інтер'єрі вітальні.

Вибрати декоративні рейки в вітальню

Настінні рейки самі по собі - неповторна прикраса інтер'єру. А що, якщо зробити декоративні рейки головною фішкою дизайну вітальні?

Мода на Еко стиль давно вже перейшла із заміських будинків в міські квартири. І ламелі з дерева зайняли своє місце серед інших натуральних елементів обробки. Тим більше, що декоративна функція – не єдине, чим може похвалитися цей матеріал. Між планками легко ховаються розетки, вимикачі, дроти, і підсвічування. Ґратчаста конструкція здатна візуально згладжувати "незручні" кути, і краю меблів, а замасковане підсвічування створює приємні й незвичайні ефекти, і підкреслює рельєф і глибину планок.

У глобальному плані за допомогою інсталяції з рейок легко провести візуальні зміни обсягів приміщення вирішуючи проблеми низьких стель або вузьких просторів. Весь секрет в правильній орієнтації рейкової конструкції в просторі.

Декоративні рейки на стіні здатні повноцінно винести звичайне навантаження у вигляді підвісних конструкцій, полиць, телевізора, підставок під рослини.

Декоративні рейки в дизайні спальні.

Декоративні рейки в дизайні спальні.

Вибрати декоративні рейки в спальню

 

В інтер'єрі спальні Декоративні ламелі не є чимось новим. Тут також є простір для польоту фантазії, проте помірність в оформленні цієї кімнати більш ніж вітається. Дизайнери намагаються уникати великої кількості деталей в спальні, через те, що спокійна обстава в кімнаті необхідна для підготовки до відпочинку, і відволікання уваги на деталі тут недоречно. Прості геометричні форми баффелів, і тони без яскравих плям підійдуть для декорації стіни за узголів'ям, і протилежної в якості тону для телевізора. Доречні декоративні рейки з дерева також і на стелі

Декоративні рейки в кухні.

Декоративні рейки в кухні.

Вибрати декоративні рейки в кухню

Дерев'яні рейки з МДФ із захисним покриттям не тільки унікальні за зовнішнім виглядом, але і мають тривалий термін служби. Вони міцні, стійкі до механічних пошкоджень і легко чистяться. Завдяки цьому вони зберігають свої візуальні й функціональні властивості на довгі роки навіть в такому складному приміщенні, як кухня. У малогабаритних квартирах студіях перегородка з рейок допоможе відокремити житлову частину приміщення від простору, де готується і приймається їжа. Подібна стінка дозволить отримати достатньо світла, і забезпечити стабільну вентиляцію.

Рейки на стіну в передпокої.

Рейки на стіну в передпокої.

Вибрати декоративні рейки в передпокої

Часто стіни вхідної групи здаються абсолютно недоречною поверхнею для оформлення чимось, крім шпалер. Але варто відкинути сумніви навіть в умовах, коли на рахунку кожен квадратний сантиметр декоративна рейка стане «тим самим» рішенням, що поєднав елегантність і функціональність. Повітряна перегородка для гардеробної замість масивного шафи, стіна під вішалки, і одночасно фон для дзеркала, частково переходить в стелю, і інші, здавалося б, неймовірні ідеї стали можливими для втілення за допомогою декоративних рейок.

Декоративні рейки секрет популярності - простий і швидкий монтаж

Незалежно від того, де будуть кріпитися рейки на стіні або на стелі, їх нескладна установка одне з головних переваг. Монтаж інсталяції проводиться в короткі терміни, без дорогого інструменту, і не вимагає особливих навичок. Легкій установці конструкції сприяють спеціальні монтажні планки в кожному комплекті. Крім швидкості й простоти складання монтажна планка також забезпечує довговічність конструкції. Вам не доведеться турбуватися про безпеку домочадців і гостей, що знаходяться в приміщенні.

ОТСЛЕЖИВАНИЕ
ПОСЫЛОК
Подробнее на сайте
Другая посылка