Вибрати товар в категорії:

Оздоблення передпокою стіновими панелями

04.12.2019

Ремонт в передпокої можна здійснити за допомогою різних матеріалів. Тут використовуються фарба, шпалери, плитка, але найбільш вигідним матеріалом є панелі, виконані з ПВХ. Стінові панелі для коридору купити можна як для приватного будинку, так і для квартири. Це приміщення є перехідним між вулицею і житловим приміщенням. Отже, в нього потрапляє бруд, пил, а в зимовий період сніг, який потім перетворюється в калюжі. А панелі є настільки універсальним матеріалом, що здатні не тільки цікаво перетворити кімнату, але і протистояти пилу і вологи.

Коридор - приміщення, яке можна назвати візиткою будинку. По ньому можна судити не тільки про все житло, а й про господарів, про їхні смаки та стилі життя. Отже, не варто нехтувати в ньому хорошим ремонтом. А заощадити допоможе все та ж плитка з ПВХ, тому, що ціна на неї прийнятна для більшості споживачів. При цьому не варто купувати занадто дешевий матеріал, який додасть кімнаті дешевизни та швидко вийде з ладу.

Якщо звернення до дизайнерів не по кишені, можна самостійно визначитися, як буде виглядати передпокій, подивившись фото в мережі Інтернет. Різноманітність варіантів дозволить визначитися і вибрати той, який найбільше підійде саме для Вашого приміщення.

 

Ремонт передпокої панелями. Переваги та недоліки

 

Іноді можна почути думку, що панелі з пластику недостатньо міцні. Проте, це відноситься тільки до матеріалу низької якості з відповідною ціною. А при сильному ударі можна розбити навіть кам'яну обробку. До того ж пластикові панелі мають досить багато переваг, які беруться до уваги споживачами при покупці матеріалу:

Вартість, яка задовольнить більшість споживачів.

Здатність витримувати часті вологі прибирання. Можна застосовувати мийні засоби, але, вони не повинні містити абразивних частинок.

Простий і швидкий монтаж, який можна зробити власними силами. Панелі можуть кріпитися на клей (листові, 3д) або на обрешітку.

Обрешіточний варіант кріплення дозволяє приховати вади стін, труби та дроти, а також додатково утеплити приміщення. Необхідність замінити окремий елемент при такому способі не складе труднощів.

Залежно від напрямку кріплення ламелей, можна візуально підняти або розширити кімнату.

 

Панелі для коридору фото в інтер'єрі

 

Пластикові панелі можна закріпити на стіну в вертикальному напрямку, горизонтальному, у вигляді «ялинки» або панно. Кожен з них по-своєму цікавий, але, при цьому необхідно враховувати розмір і освітленість приміщення, його загальний дизайн. Також важливо правильно підібрати колір матеріалу, який дозволить зробити кімнату світлою і затишною.

Пластикові панелі

Панелі в передпокої можна закріпити як по всій висоті стіни, так і тільки по нижній її частині. Вони відмінно комбінуються як з фарбою, так і зі шпалерами. Вибравши однотонний низ, верхню частину стіни краще розбавити малюнком (квіти, абстракція, геометричні фігури), який істотно пожвавить інтер'єр.

Панелі в передпокої

Цікаво в коридорі виглядають панелі шовного типу, розташовані по горизонталі. Це може бути вагонка в коричневому кольорі або під дерево. Даний варіант ідеально підходить для приватних будинків і привносить в інтер'єр нотки спокою.

Хорошим варіантом для коридору є і листові панелі від ТМ «Регул». Тут можна використовувати моделі під природні матеріали (цегла, камінь, дерево). Звичайно, за ними не приховати комунікації, як за ламелями при обрешіточному монтажі. Але зате посадка матеріалу на клей не краде зайві сантиметри, що дуже важливо при вузьких маленьких коридорах.

Ще статті

Вибрати товар в категорії:

Ще статті
ОТСЛЕЖИВАНИЕ
ПОСЫЛОК
Подробнее на сайте
Другая посылка