Вибрати товар в категорії:

Обшивка балкона пластиком

02.12.2019

Як буде виглядати балкон або лоджія всередині - вирішувати самим власникам житла в багатоквартирному будинку. Під час ремонту може бути проведена обшивка балкона пластиком, кахельною плиткою, поклеєні шпалери, пофарбовані стіни. При цьому використовуються різні матеріали - все залежить від уподобань і матеріальних можливостей, але, слід врахувати та такі моменти:

Матеріал повинен бути легким, щоб не перевантажувати балконне перекриття. Отже, кахель - не найкращий варіант через свою вагу.

Матеріал повинен бути стійкий до зміни температур, вологості. Шпалери на лоджії не варто поспішати клеїти.

Матеріал повинен приховати нерівності стін, де проходять комунікації. Фарба, шпалери та кахель не впораються з цим завданням.

Виходячи з цього, пластикові панелі для балкона - єдиний матеріал, який здатний розв'язувати дані питання. Декоративне оздоблення здатне перетворити приміщення до невпізнання. Велика кількість текстур, квітів і малюнків дозволить зробити будь-який балкон оригінальним. І все це за прийнятною для більшості споживачів ціною.

 

Дизайн балкона пластиковими панелями – фото

 

Створити дизайн балкона можна самостійно, замовити його розробку дизайнера або ж просто знайти в мережі інтернет фото готового результату, найбільш відповідне Вашим уявленням про затишок.

пластик для обшивки балкона

Готовий балкон може стати продовженням кімнати, якщо прибрати двері та вікно між ними, а залишити лише невелику перегородку. Ламіновані стінові панелі в поєднанні темного і світлого відтінку додадуть кімнаті стилю. Балкон вийде світлим через переважання білого, але при цьому темні вставки не дадуть йому бути схожим на лікарняну палату.

пластик для обшивки балкона

Пластик можна комбінувати в різній інтерпретації. Чому б не зашити стелю білою вагонкою, стіни - матеріалом під дерево, при цьому на одній з них акцентувати увагу, чергуючи смуги різного кольору? Вийде яскраво та оригінально. А доповнити інтер'єр можна соковитою зеленню, невеликим столиком і затишними кріслами.

пластик для обшивки балкона

Хочеться зробити приміщення яскравим, грайливим? Чому б не скористатися панелями, що мають малюнок? Вони по-своєму цікаві та зроблять балкон комфортним і теплим. При цьому стіни можна обшити як повністю, так і монтувати панелі на стіни тільки до половини.

 

Як вибрати пластик для обшивки балкона

 

Вибір пластикових панелей по-своєму складний. Однозначно, матеріал слід купувати з якісної сировини та в перевірених торгових точках. Таким чином, можна себе убезпечити від підробок. Якщо вперше вирішили зіткнутися з пластиком і не знаєте таких - варто почитати відгуки про продукцію в Інтернеті або розпитати у знайомих.

Панелі з ПВХ класифікуються як шовні та безшовні. Для лоджії підійдуть обидва варіанти. Вони відмінно ляжуть на стіну і стелю як у вертикальному, так і горизонтальному положенні. Також можна кріпити вироби навскоси, роблячи своєрідну «ялинку».

Однаково добре на балконі будуть виглядати матові та глянцеві ламелі. Перші випускаються в одному відтінку при великій колірній базі. Другі ж характеризуються наявністю малюнка. Вони можуть бути виконані під дерево, камінь, цеглу - які ідеально підходять під даний тип приміщень, а також мати малюнок у вигляді абстракції, квітів, орнаментів.

Крім ламелей, існує ще такий тип обробки з ПВХ, як листові панелі. Якщо монтаж планок проводиться на клей або каркас і за ним можна заховати комунікації, то листи монтуються виключно на стіни із застосуванням клею. Їх вважають за краще люди, охочі не красти та без того невеликі габарити балкона.

Який би варіант не був обраний, в результаті можна отримати симпатичний і затишний куточок для відпочинку, варіант робочого кабінету або зимовий сад. Або у Вас виникли інші ідеї?

Ще статті

Вибрати товар в категорії:

Ще статті
ОТСЛЕЖИВАНИЕ
ПОСЫЛОК
Подробнее на сайте
Другая посылка